Wednesday, May 18, 2016

Filled Under:

FUH !! FAZURA DIKECAM NETIZEN POSING "MEN DA DA" DAN LIHAT APA KOMEN PEDAS FAZURA PADA NETIZEN TERSEBUT !!


Tak sabar pulak Miss A nak tengok filem ‘J Revolusi’ yang dilakonkan oleh pelakon-pelakon hebat seperti Zul Arifin dan Nur Fazura.. Tengok dari gambar yang dimuatnaik oleh pelakon-pelakon yang terlibat dalam filem ini macam filem aksi yang hebat..

Tak pernah lagi Miss A rasa dapat tengok Fazura berlakon filem aksi yang bawa motor-motor besar ni.. Menerusi akaun Instagram Fazura, sebagai salah seoang artis yang terlibat dalam filem terbaru ini, Fazura memang selalu memuatnaik gambar semasa di tempat penggambaran ‘J Revolusi’..

Tak pasti la Miss A yang Fazura dah pegang watak apa dalam filem ini, tapi nampaknya Fazura macam ada melakukan aksi bawa motor besar.. Fazura reti bawa ke motor besar tu? Macam ada aksi berlanggar je bila bawa motor besar tu, msti stunt man yang bawa motor ni..

Haa, bukan pasal filem ‘J Revolusi’ ni sangat Miss A nak kongsikan kat u’olls.. Tapi, Miss A nak kongsikan pasal sekeping gambar Fazura yang dah buat ramai jejaka kat luar sana yang merecik..

Fazura ada kongsikan gambar bersama motor besar, tapi yang menjadi perhatian netizen bukanlah motor besar Fazura.. Tapi, ramai yang dok tengok ‘tetek besar’ Fazura.. Hahaha.. Besar ke?

Tak tahu la pulak besar mana Fazura punya nasi lemak, tapi dalam gambar tu memang nampak besar juga nasi lemak Fazura.. Banyak juga la lelaki yang dah merecik tengok nasi lemak Fazura tu.. Nampak macam pakai bra yang saiz besar je, tu yang nampak macam besar.. Wak Doyok tengok agak-agak merecik tak? Tak semantap Kilafairy kot.. Hahaha..
0 comments:

Post a Comment