Sunday, May 22, 2016

Filled Under:

Hasrat Sarjan Yana Tak Kesampaian. Whatsapp TERAKHIR Kepada Keluarga Mengundang SAYU !!! -

Hasrat Sarjan Yana Tak Kesampaian. Whatsapp TERAKHIR Kepada Keluarga Mengundang SAYU !!! -

Hasrat Sarjan Yana UNTUK PERNAL BAKAL SUAMI Tak Kesampaian. Whatsapp TERAKHIR Kepada Keluarga Mengundang SAYU !!!
4 jam sebelum kemalangan maut, arwah sempat menghantar whatsapp meminta semua ahli keluarga supaya berkumpul kerana ada perkara penting tentang.......


Hasrat Sarjan Yana Tak Kesampaian. Whatsapp TERAKHIR Kepada Keluarga Mengundang SAYU !!! | Hajat anggota tentera berpangkat sarjan, Akhma Zuyana Ismail, 34, memperkenalkan bakal suaminya, Noor Izwan Mohd Nor, 29, kepada keluarga tidak kesampaian apabila maut dalam kemalangan di Kilometer (KM) 14, Jalan Gua Musang-Kuala Lipis, jam 2.15 pagi tadi.
Menurut adik mangsa, Akma Zuknaida Ismail, 29, kali terakhir dia berkomunikasi dengan kakaknya itu pada jam 10.11 malam semalam menerusi aplikasi WhatsApp.
“Arwah memberitahu dalam kumpulan WhatsApp adik-beradik kami supaya semua keluarga berkumpul di rumah, di Paloh 1.
“Dia pulang ke kampung atas dua hajat iaitu memperkenalkan bakal suaminya dan menyerahkan cek insurans arwah adik kami yang meninggal dunia pada September tahun lalu akibat kemalangan di Kajang.
“Malah, dia juga turut berpesan kepada saya agar membuat kek untuknya kerana sudah lama tidak makan kek saya buat,” katanya yang memberitahu Allahyarhamah dan bakal suami bekerja di tempat yang sama iaitu Markas Tentera Darat Cawangan Sumber Manusia, Kementah Jln Padang Tembak, Kuala Lumpur. Kredit HARIAN METRO.
2
3
0 comments:

Post a Comment